BET ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΧΘΕΣ  ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟ  Χ ΤΗΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΝ Ο.Π.Α,Π 3.25 ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ 3.60 ΣΤΗ WILLIAM HILL.

ΣΤΑ ΟVER ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΑ 4 ΑΠΟ ΤΑ 6.


137. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΜΙΛΑΝ   2   ΑΠΟΔ . 2.25


Την πρώτη νίκη της στη διοργάνωση πέτυχε η Άντερλεχτ, 1-0 τη Ζενίτ, και παρέμεινε στο παιχνίδι της πρόκρισης παρά το γεγονός πως αυτό ήταν το 1ο της γκολ σε 4 αγώνες. Η Άντερλεχτ είχε πάρει ισοπαλία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης μέσα στο Μιλάνο (0-0), που αποδεικνύεται τώρα πόσο σημαντική ήταν. Αν κερδίσει απόψε, θα βρεθεί η ίδια στη 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ κλείνει τις υποχρεώσεις της στην έδρα της αδιάφορης (λόγω πρωτιάς) Μάλαγα. Απίστευτη εξέλιξη για τους Βέλγους, που καλούνται να αποδείξουν ότι αξίζουν την πρόκριση με νίκη επί των Ιταλών. Ο Βάργκας (Μ) είναι τραυματίας, όμως άλλες απουσίες δεν υπάρχουν. Η Άντερλεχτ δεν έχει κερδίσει ιταλικό σύλλογο στις 8 τελευταίες απόπειρες.

Η Μίλαν όπως και η Άντερλεχτ φυσικά, θα γνωρίζει το αποτέλεσμα του αγώνα της Ρωσίας. Οποιο όμως κι αν είναι αυτό, οι Ροσονέρι θα παίξουν για τη νίκη απόψε. Είτε για να επανακτήσουν την 2η θέση (σε περίπτωση που έχει κερδίζει η Ζενίτ), είτε για να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους (σε Χ2 της Μάλαγα). Η Μίλαν αποδείχτηκε εφτάψυχη στη Νάπολι. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 πολύ νωρίς, γύρισε όμως το ματς με δύο γκολ του Ελ Σαράουι (2-2). Τραυματίες παραμένουν οι αμυντικοί Μπονέρα, Αντονίνι και Αμπάτε. Η Μίλαν έχει... μικρύνει κάπως ευρωπαϊκά και θα πρέπει να κάνει κάτι άμεσα για αυτό. Στην Αγία Πετρούπολη πέτυχε τη μοναδική νίκη της μέχρι τώρα πορείας της στη διοργάνωση και απόψε μπορεί να σημειώσει ένα ακόμη πιο πολύτιμο διπλό. 

ΠΡΟΣΟΧΗ.

Η τελευταία νίκη για την Άντερλεχτ επί ιταλικής ομάδας καταγράφεται 12 χρόνια πριν, όταν κέρδισε στις Βρυξέλλες με 1-0 τη Λάτσιο (22 Νοεμβρίου 2000)

Και τις δύο φορές που η Μίλαν βρήκε στον δρόμο της την Άντερλεχτ, κατέκτησε το Champions League! Πρώτα έγινε τη σεζόν 1993-94 και μετά την περίοδο 2006-07.

Το 1-0 επί της Ζενίτ, ήταν και η πρώτη εντός έδρας νίκη στο Champions League μετά τον Νοέμβριο του 2003 για την  Άντερλεχτ

Στατιστικό: 5 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Στην Ευρώπη, έχει 13 Over στα τελευταία 17 παιχνίδια της εντός έδρας η  Άντερλεχτ.

Στατιστικό: Στο Over  τα 4/4 τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις για την Μίλαν

Πρώτο ματς (18/9): Μίλαν – Άντερλεχτ 0-0

Βαθμολογία Ομίλου (4 αγώνες) 
Μάλαγα    10 
Μίλαν     5 
Άντερλεχτ    4
Ζενίτ      3



140.ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ    1    ΑΠΟΔ.   2.60


Η Ντιναμό εξακολουθεί να διεκδικεί την πρόκριση στην επόμενη φάση και έχει ελπίδες μόνο αν κερδίσει τους Γάλλους απόψε. Στη συνέχεια θα θέλει νίκη στο Ζάγκρεμπ επί της άλλης Ντιναμό του ομίλου και επικράτηση (εκτός αν καλύψει και το 4-1 της Γαλλίας σήμερα, οπότε θα της αρκεί η ισοπαλία) της Πόρτο μέσα στο Παρίσι. Δεν είναι επιστημονικής φαντασίας το σενάριο. Ποδόσφαιρο είναι, όλα γίνονται... Έστω και αν δεν πρόκειται για την πρόβλεψή μας. Η Ντιναμό δεν κατάφερε να κερδίσει την Πόρτο (0-0 εντός) και έμεινε πίσω αναφορικά με την πρόκριση, έχει όμως αποδείξει ότι έχει ανταγωνιστικό σύνολο, τουλάχιστον εντός έδρας. Δε δέχτηκε ούτε γκολ στα δύο ματς που έδωσε μπροστά στο κοινό της και αν διατηρήσει την εστία της ανέπαφη σήμερα, τότε θα έχει πετύχει κάτι σημαντικό. Η γηπεδούχος έχει σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ μέσω της 3ης θέσης, οπότε άγχος δεν έχει.Ο Μιχαϊλιτσένκο παραμένει στον πάγκο αντί του Όλεγκ Μπλαχίν, που αναρρώνει. Απουσίες δεν υπάρχουν πέρα των Ράφαελ και Αλμέιδα (Α), που είναι εκτός εδώ και καιρό.

Η Παρί δείχνει έξω από τα νερά της χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Γνώρισε δεύτερη διαδοχική ήττα μέσα στην έδρα της στα πλαίσια της Λιγκ 1 και μάλιστα από μια Ρεν (1-2) που έπαιζε με 9 παίκτες από το 52ο λεπτό! Δοκάρια, ευκαιρίες, απίστευτα πράγματα συνέβησαν ώστε να μείνει το τελικό αποτέλεσμα, που την έφερε στην 3η θέση της βαθμολογίας πίσω από Λυών και Μπορντό. Μπορεί να μην τις φοβάται η Παρί, αλλά ούτε τη Μονπελιέ υπολόγιζε ιδιαίτερα πέρσι. Απόψε θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της και να διεκδικήσει στη συνέχεια την 1η θέση στον εντός έδρας αγώνα με την Πόρτο.Στη λίστα των απόντων ξεχωρίζουν οι Γκαμεϊρό και Μενέζ, όμως η παρουσία του Ζλάταν, που ήταν τιμωρημένος στα ματς του γαλλικού πρωταθλήματος, βοηθάει την Παρί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ.

Στατιστικό: Η Ντιναμό δέχτηκε γκολ μόνο στο ένα από τα πέντε τελευταία της εντός έδρας ματς σε πρωτάθλημα (3) και Τσάμπιονς Λιγκ (2).

 Στατιστικό: Under ήταν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας ματς της Παρί ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Μόνο στα δύο εξ αυτών έφυγε νικήτρια.

Στο πρώτο παιχνίδι (18/9): Παρί Σ.Ζ.-Ντιναμό Κ. 4-1 (Ιμπραΐμοβιτς 19' πεν., Σίλβα 29', Άλεξ 33', Παστόρε 91' - Βελόσο 87').

Η Βαθμολογία (4 αγώνες)
Πόρτο   10 
Παρί Σ.Ζ.   9 
Ντιναμό Κιέβου   4 
 Ντιναμo Ζαγκρεπ  0