ΒΕΤ ΠΕΜΠΤΗ 8/11




ΕΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΠΕΡΑΣΕ Η ΤΡΙΑΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.25 
ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ OVER ME AΠΟΔΟΣΗ   2.56.



202. ΛΑΤΣΙΟ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

  ΛΑΤΣΙΟ από την πλευρά της, μετρά 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες σε 8 ματς κόντρα σε ελληνικές ομάδες (ανεξαρτήτως έδρας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ   μετρά 6 νίκες, 6 ισοπαλίες και 9 ήττες σε σύνολο 21 αγώνων κόντρα σε ιταλικούς συλλόγους (ανεξαρτήτως έδρας).

 ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ  Παναθηναϊκός και Λάτσιο ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο ματς του ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική. Ένα τραγικό αυτογκόλ του Σεϊταρίδη στο 25ο λεπτό έβαλε μπροστά τους «λατσιάλι», με τον Τοτσέ να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1 στο 90’.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Λάτσιο 5 
 Μάριμπορ 4 
Τότεναμ 3 
 Παναθηναϊκός 2.


 Δεν έχει πείσει ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στην Ρώμη, σε ένα τόσο δύσκολο ματς. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο και περιμένω να κερδίσουν


185. ΑΝΖΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ


Ο αγώνας δε διεξάγεται στη φυσική έδρα της Ανζί, καθώς το γήπεδο της δεν πληροί τους κανόνες ασφαλείας


ΑΝΖΙ  11 νίκες και μία ισοπαλία έχει σε σύνολο 12 εντός έδρας αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  22 γκολ έχουν σημειωθεί στα τελευταία 4 εκτός έδρας ματσ


ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ   Νίκη με 1-0 για τη Λίβερπουλ, χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Πήρε προβάδισμα στο 53’ της αναμέτρησης, δέχθηκε αρκετή πίεση στη συνέχεια, αλλά μπόρεσε να κρατήσει τη σημαντική νίκη. 
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Λίβερπουλ 6 
Ανζί 4 
Ουντινέζε 4 
Γιούνγκ Μπόις 3

Διαφορετικό το σημερινό ματς σε σχέση με αυτό στον Λίβερπουλ, αφού η Ανζί θα έχει την βοήθεια της έδρας και καίγεται πιο πολύ για το αποτέλεσμα. "Γάτα" ο Χίντινγκ, που θα παρατάξει με τέτοιο τρόπο την ομάδα του ,ώστε να μην δεχθεί γκολ και να πετύχει τουλάχιστον ένα στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει.

194.  ΜΟΛΝΤΕ - ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ 

ΜΟΛΝΤΕ  Το 50ο παιχνίδι της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δίνει σήμερα.


ΣΤΕΑΟΥΑ Β,  Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα ο απολογισμό της Στεάουα κόντρα σε νορβηγικές ομάδες (εκτός έδρας 1-0-1).

ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ Μόλις ένα δίλεπτο χρειάστηκε η Στεάουα για να «σκουπίσει» τη Μόλντε στο μεταξύ τους παιχνίδι πριν από δύο εβδομάδες. Ο Τσιρίκες της έδωσε το προβάδισμα με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ενώ στο 32' ήρθε και το δεύτερο γκολ με τον Ρουσέσκου, χάνοντας και πέναλτι με τον Τάνασε στο 58'. Από εκεί και πέρα δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να διατηρήσει το προβάδισμά της, την στιγμή βέβαια που η αντίπαλός της έπαιζε με πολλούς αναπληρωματικούς, λόγω των σημαντικών υποχρεώσεών της στο πρωτάθλημα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Στεάουα Β. 7 
 Κοπεγχάγη 4 
 Μόλντε 3 
 Στουτγκάρδη 2

Προτεραιότητα στο πρωτάθλημα δίνει ο Σόλτσκιερ στην Μόλντε, αλλά σίγουρα μία νίκη επί της Στεάουα θα τον βάλει για τα καλά στο κόλπο ης πρόκρισης. Οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους αποδυναμώνονται, αλλά παραμένουν επικίνδυνοι.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΡΙΑΔΑ
202. Λάτσιο - Παναθηναϊκός:  OVER
185. Aνζί - Λίβερπουλ:   
194. Μόλντε - Στεάουα: OVER